Cele mai bune mărci de căști pentru gaming
Căștile sunt o parte integrantă a oricărui set de gaming. Acestea le permite utilizatorilor să audă muzica și efectele din joc în detaliu. La fel de important, căștile sunt cel mai simplu mod de a comunica cu colegii de echipă în cadrul jocurilor bazate pe competiție.
Cele mai vechi căști de gaming
Primul set de căști pentru jocuri a fost SteelSeries Siberia în 2004. SteelSeries avea atașat un microfon la o cască pentru a face setul viabil pentru comunicații bidirecționale. De atunci, piața căștilor de gaming a explodat cu mulți producători care au o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește gama lor de căști.
Deoarece există atât de multe mărci de căști, poate fi greu să ne dăm seama care este cel mai bun set. Opțiunile variază de la căști care au un preț modest până la opțiuni de ultimă generație, cu caracteristici avansate și construcție ceva mai avansată.
Acestea sunt cele mai bune mărci de căști din 2021:
Sursa: Dot Esports
SteelSeries
SteelSeries este o companie daneză fondată în 2001. Este cunoscută pentru inovația sa și a fost pionier în multe produse în lumea jocurilor, cum ar fi primele căști pentru jocuri. Compania produce în prezent o gamă largă de periferice pentru jocuri, inclusiv mouse, tastaturi și căști pentru industria de gaming. SteelSeries este acum un partener cu FaZe Clan, dar compania a mai lucrat înainte și cu Evil Geniuses, Complexity și Ninja in Pyjamas.
Unele căști din gama SteelSeries au caracteristici unice. Arctis Pro Wireless și Arctis Pro + GameDAC de top de gamă merg cu un pas mai departe decât majoritatea căștilor de gaming, oferind sunet de înaltă rezoluție. Audio de înaltă rezoluție poate reda fișiere audio necomprimate care sună mai bine decât MP3, AAC și alte formate necomprimate.
În timp ce SteelSeries produce căști cu fir și fără fir pentru jucători de PC și consolă, majoritatea urmează o temă de design similară. O altă caracteristică găsită pe multe căști SteelSeries este un microfon retractabil în loc de opțiuni fixe sau detașabile, microfoanele retractabile sunt ușor de utilizat. Există multe căști în gama SteelSeries pentru a majoritatea utilizatorilor. Căștile cu fir și fără fir SteelSeries includ opțiuni pentru Xbox, PlayStation, Switch sau PC. Căștile mărcii pot fi destul de scumpe în comparație cu mărcile rivale, dar au o calitate superioară a sunetului.
Razer
Razer este o companie multinațioanlă din America și Singapore, cunoscută pentru produsele sale de culoare neagră și logo-ul cu un șarpe verde. A fost fondată în 1998 și a înregistrat o creștere constantă, achiziționând companii precum THX în 2016 și Nexbit în 2017. În timp ce Razer este cunoscut pentru produsele sale inovatoare de gaming, cum ar fi primul laptop de gaming, de asemenea, face echipamente și pentru jocuri. Unele dintre produsele din gama actuală Razer includ măști de față, îmbrăcăminte și ochelari de soare smart. De asemenea, compania sponsorizează Copenhagen Flames și are un parteneriat cu League of Legends.
La fel ca SteelSeries, Razer are câteva produse în gama sa cu caracteristici unice. Noile Kraken V3 Pro și Kraken V3 HyperSense oferă feedback 3D pentru căști care vibrează cu sunetul din joc. Utilizatorii beneficiază de o experiență mai captivantă, deoarece sunt capabili să simtă exploziile și împușcăturile din joc.
Gama Razer are o gamă largă de căști pentru a se potrivi diferiților utilizatori. Unele opțiuni, cum ar fi Barracuda X, se conectează fără fir la console sau PC-uri cu un dongle USB. Pe de altă parte, căștile precum Blackshark V2 X funcționează doar cu un cablu de 3,5 milimetri. În ciuda faptului că are o gamă largă de căști, poate fi greu să facem diferența între unele căști Razer, deoarece au un design similar, complet negru. Noile căști Blackshark și Kaira se laudă cu un design nou și mai confortabil.
Logitech
Logitech este o companie cu sediul în Elveția, care funcționează din 1981. Compania nu se concentrează exclusiv pe produse pentru jocuri precum cele două companii menționate anterior și este unul dintre cei mai importanți furnizori de periferice din lume pentru uz casnic și birou. În timp ce Logitech se concentrează în principal pe bunuri de larg consum, controlează și sub-marca G care face disponibile unele dintre cele mai bune dispozitive de jocuri. La fel ca și mărcile menționate anterior, Logitech are parteneriate cu multe echipe de sporturi. Doi dintre cei mai importanți parteneri ai săi includ Astralis și Team SoloMid (TSM).
G Pro X sunt căștile de gaming emblematice ale Logitech. Deși nu oferă sunet de înaltă rezoluție sau feedback 3D, au o calitate solidă a construcției, un sunet clar și o gamă largă de accesorii. G Pro X de la Logitech dispune de tehnologia Lightspeed a companiei pentru o conexiune wireless stabilă și tehnologia Blue Voice Setul conține și căști de rezervă, toate cablurile și divizoarele necesare pentru funcționarea căștilor. Căștile din gama Logitech G pot avea o estetică extrem de diferită. Unele căști, precum G Pro X, au un aspect elegant, cu materiale premium și logo-uri discrete, în timp ce G733 și G635 dispun de iluminare RGB. În timp ce produsele de jocuri sunt doar o parte din afacerea Logitech, sub-marca G are suficientă putere și sprijin pentru a aborda companii specializate precum SteelSeries și Razer.
HyperX
HyperX este o divizie de jocuri a Hewlett Packard (HP) care produce mouse-uri, căști, tastaturi și alte dispozitive pentru PC și consolă. De asemenea, sponsorizează echipele Esports Cloud 9 și Atlanta Reign. HP a fost fondată în 1939 și este cea mai veche companie de pe această listă. A achiziționat HyperX de la Kingston Technology în iunie 2021 pentru aproximativ 425 de milioane de dolari. La fel ca Logitech, HP este una dintre cele mai mari mărci de tehnologie din lume și produce imprimante, laptopuri desktop și alte dispozitive. Are, de asemenea, sub-marca Omen care face PC-uri și laptop-uri pentru jocuri.
În timp ce HyperX are multe căști în gama sa, Cloud II Wireless este modelul remarcabil. Aceste căști se bazează pe Cloud II, care este cunoscut pentru confortul și durabilitatea remarcabile. Modelul wireless păstrează toate caracteristicile familiare și performanța. Cloud II Wireless mută butoanele de volum și dezactivare a sunetului în partea din dreapta. Alte caracteristici ale Cloud II Wireless includ 30 de ore de viață a bateriei și o rază de acțiune 20 de metri.
Ca și în cazul opțiunilor Logitech G, HyperX are diverse idei de design în gama sa de căști. Unele dintre opțiunile mai moderne, cum ar fi linia Cloud Stinger, au un exterior din plastic, în timp ce Cloud Revolver Pro are un design mai gros, cu o bandă dublă. Majoritatea căștilor HyperX sunt confortabile și funcționale. Există atât opțiuni cu fir, cât și fără fir pentru jucătorii de pe computer și console, care variază de la Cloud Stinger Core entry-level până la Cloud Orbit S high-level.
Corsair
Corsair este o companie americană fondată în 1994. Brandul a și-a extins treptat gama de produse pentru a include căști și mouse pentru jocuri. Este, de asemenea, singura companie din această listă care produce componente precum ventilatoare și carcase pentru computer. Unele dintre echipele de sport sponsorizate de Corsair includ Berlin International Gaming (BIG) și Team Envy. Există trei linii în gama Corsair, fiecare cu designul său estetic. Gama entry-level Void are unul dintre cele mai distinctive design-uri, fiind căști unghiulare și microfonul pliabil. La mijlocul gamei se află seria HS, care este cunoscută pentru căștile sale mari, circulare. Linia Virtuoso este vârful gamei cu un design închis și un finisaj metalic.
Din gama de căști Corsair, Virtuoso XT este performerul remarcabil. Sunt căști fără fir cu mai multe opțiuni de conectivitate. Utilizatorii se pot conecta prin cablu, un semnal wireless de 2,4 GHz sau Bluetooth. Este una dintre puținele căști care se pot conecta la un dispozitiv mobil prin Bluetooth și la un PC prin wireless în același timp. Deși căștile Corsair nu sunt la fel de populare ca unele dintre celalte mărci, ele au încă o calitate durabilă a construcției și o calitate superioară a sunetului. Aceste căști sunt potrivite pentru utilizatorii cu alte dispozitive Corsair, deoarece își pot conecta toate dispozitivele Corsair împreună cu aplicația iCUE.
Sursa: Dot Esports
Autor: Bianca Cimpoi
CITEȘTE ȘI Ce înseamnă un ecran OLED?
Please sing in to post your comment or singup if you dont have account.
December 22,2021
December 13,2021
December 01,2021
December 04,2021
December 19,2021
December 10,2021
December 22,2021
December 13,2021
December 01,2021
December 04,2021
December 19,2021
December 10,2021