Toți cei cărora li s-a descărcat vreodată telefonul în timpul unui apel important sau tableta în timp ce foloseau GPS-ul știu cum aceste situații pot fi dificile și enervante. Din păcate, foarte des, dacă bateria din dispozitivul nostru mobil este descărcată, nu o putem încărca imediat. Lipsa de acces la priză nu înseamnă, totuși, că trebuie să rămânem fără acces la telefonu, tabletă, cameră foto sau orice alt dispozitiv electronic portabil. Bateriile externe, adică bateriile portabile de electricitate, ajută la încărcarea acestora. Bateriile externe sunt gadgeturi care au devenit recent foarte populare. Sunt practice, funcționale și, cel mai important, sunt ieftine. Cele mai mici pot fi cumpărate pentru doar câțiva zloți. Cu toate acestea, merită să investești în baterii externe mici? Care model este cel mai bun? Clasamentul nostru al bateriilor externe răspunde la aceste întrebări, și la altele.
Conținut
1 Baterii externe recomandate
1.1 Cea mai bună baterie externă de până la 25 PLN
1.2 Cea mai bună baterie externă de până la 50 PLN
1.3 Cea mai bună baterie externă de până la 75 PLN
1.4 Cea mai bună baterie externă de până la 100 PLN
1.5 Cea mai bună baterie externă de până la 150 PLN
2 Ce este o baterie externă?
3 Pentru ce este bateria externă?
4 Ce tip de baterie externă să cumperi? Capacitatea bateriei externe
5 Ce baterie externă să cumperi? Construcția bateriei externe
6 Ce baterie externă să cumperi? Viteza de încărcare
7 Ce baterie externă să cumperi? Securitate
8 Ce baterie externă să cumperi? Mărimea bateriei externe
9 Ce baterie externă să cumperi? Confortul utilizării
10 Bateria externă – merită cumpărată?
11 Prețurile bateriei externe
12 Dacă nu baterie externă, atunci ce?
Baterii externe recomandate
Cea mai bună baterie externă de până la 25 PLN
Platinet PMPB26LW
Cea mai bună baterie externă de până la 50 PLN
Trust Primo 4400 mAh
Cea mai bună baterie externă de până la 75 PLN
Vakoss TP-2588K
Cea mai bună baterie externă de până la 100 PLN
NavRoad NEXO powerBOX
Cea mai bună baterie externă de până la 150 PLN
Reinston 20.000 mAh EPB010
Ce este o baterie externă?
Bateria externă este un dispozitiv portabil mic, cu o baterie puternică de litiu-ion. Dispozitivul este de obicei mic și dreptunghiular, deși astăzi este disponibilă o astfel de baterie externă cu forme și design subtile. Dimensiunea compactă vă permite să luați bateria externă cu dvs. aproape oriunde și să reîncărcați bateriile dispozitivelor mobile oriunde. Încărcarea telefonului cu o baterie externă sau cu un alt dispozitiv se face prin intermediul unui cablu USB. În funcție de modelul bateriei externe și, astfel, de capacitatea bateriei sale, numărul de reîncărcări poate varia de la 1 la 4. Pentru ca bateria externă să furnizeze energie, trebuie să fie și încărcată. Pentru a face acest lucru, trebuie să o conectați la sursa de alimentare cu un încărcător.
Pentru ce este bateria externă?
Bateria externă este un dispozitiv care servește ca o baterie ce furnizează energie electrică unui dispozitiv. Vă permite să încărcați dispozitive precum smartphone, tabletă, cameră foto, navigație auto, player muzical sau smartwatch chiar și atunci când nu aveți acces la electricitate. Acestea pot fi încărcate cu conectorii cu care este echipată bateria externă, adică micro USB și USB. Primul este folosit pentru a încărca bateria externă, al doilea pentru a transfera energie la următorul dispozitiv. Informații importante pentru proprietarii de tablete și smartphone-uri Apple, sunt faptul că, pentru a se bucura de avantajele bateriilor externe, ar trebui să fie echipate și cu un adaptor fulger.
De asemenea, este bine să știm că modelele mai noi de baterii externe oferă posibilitatea de a încărca două dispozitive în același timp. Astfel de baterii externe sunt echipate cu două porturi USB separate, de obicei marcate 1A și 2.1A. Puteți conta pe încărcare mai rapidă conectând dispozitivul la portul 2.1A. Este similar cu cel furnizat de un încărcător clasic.
Ce tip de baterie externă să cumperi? Capacitatea bateriei externe
Cel mai important (deși nu este singurul) parametru al bateriei externe este capacitatea sa. În primul rând, trebuie să acordați atenție atunci când achiziționați un astfel de echipament. Cel mai bine este să alegeți un dispozitiv care vă va permite să încărcați bateria telefonului de două ori și o încărcare completă a tabletei. Achiziționarea de modele mai mici nu este profitabilă și nu este practică.
Pentru ca bateria externă să îndeplinească sarcinile menționate mai sus, este necesar să cumpărați pe cea cu bateria corespunzătoare. Ca standard, o dublă încărcare a bateriei este disponibilă pentru un smartphone și o singură tabletă, care are o capacitate cuprinsă între 5000 și 6000 mAH. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că este posibil să nu fie întotdeauna suficient pentru încărcarea prezentată mai sus. Bateriile externe pierd foarte des energia pe cont propriu. Aceste pierderi pot fi chiar peste 20%. Pentru persoanele care au nevoie de mai multă energie, există dispozitive cu baterii mai performante. Puteți găsi baterii externe de 23.000 mAh în magazine. Marea diversitate în acest domeniu înseamnă că fiecare poate alege un model care să se potrivească nevoilor sale individuale.
Ce baterie externă să cumperi? Construcția bateriei externe
Bateria externă este un dispozitiv care este în primul rând mobil. Rar cine îl folosește acasă. De obicei, acest echipament este luat în vacanțe, excursii sau pe trasee lungi. Și astfel de călătorii îl fac vulnerabil. De aceea, clasamentul bateriilor externe este dominat de dispozitive care ies în evidență cu carcasa lor durabilă și solidă. Cele mai bune modele de baterii externe sunt cele a căror acoperire nu a fost realizată din plastic, ci de exemplu din aluminiu. Bateria externă din cauciuc este și ea bună, precum și cele cu carcasă din material asemănător pielii sau din silicon. Chiar și carcasele rezistente la stropire și umezeală și acoperite cu material antiderapant sunt foarte populare. Există, de asemenea, baterii externe disponibile pentru munca în condiții dificile. Carcasele lor sunt în principal impermeabile, rezistente la praf, șocuri și căderi. Astfel de dispozitive sunt de obicei alese de oamenii care călătoresc mult în condiții dificile. Bateriile externe cu carcase rezistente sunt totuși mai grele și mai scumpe decât cele cu carcase din plastic.
Vorbind despre carcasele bateriilor externe, trebuie menționat și faptul că producătorii acestor dispozitive oferă o gamă largă de culori și design. În magazine puteți găsi baterii externe cu diverse modele, culori și chiar forme. Astfel, puteți alege cu ușurință carcasa care să se potrivească gusturilor și preferințelor dvs.
După cum puteți vedea, carcasa bateriei externe este, prin urmare, un alt parametru important care trebuie luat în considerare în timpul achiziției.
Ce baterie externă să cumperi? Viteza de încărcare
Un parametru important al unei baterii externe este și viteza cu care poate încărca un dispozitiv mobil. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv care să o facă rapid, atunci mai întâi ar trebui să luați în considerare ca acesta să aibă o mulțime de amperi.
Ce baterie externă să cumperi? Securitate
De asemenea, securitatea ar trebui să fie adăugată la parametrii importanți ai bateriei externe . Dispozitivul trebuie să aibă sisteme de protecție împotriva scurtcircuitului, supraîncărcării sau descărcării. Astfel de siguranțe sunt standard în bateriile externe de marcă din gama medie, dar dacă decideți să cumpărați unul cu buget redus, merită să verificați dacă echipamentul este echipat cu acestea. Bateriile bune sunt și cele ale unor producători cunoscuți și respectați pentru dispozitivele electronice create. Pentru propria siguranță și securitatea dispozitivelor mobile pe care doriți să le încărcați folosind baterii externe, este mai bine să nu cumpărați echipamente de la mărci necunoscute sau falsuri chinezești.
Ce baterie externă să cumperi? Mărimea bateriei externe
Datorită naturii sale mobile, o caracteristică importantă a unei baterii externe este dimensiunea și greutatea acesteia. Cea mai bună soluție este să pariezi pe modele mici, compacte, a căror greutate nu depășește 0,5 kilograme. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare că bateriile externe mici sunt cele care au și o capacitate mai mică a bateriei și, prin urmare, permit o încărcare mai lentă.
Ce baterie externă să cumperi? Confortul utilizării
Nu există nici o îndoială că dispozitivul achiziționat ar trebui să fie, de asemenea, confortabil de utilizat. Bateriile externe, nu au funcții extinse care ar putea fi îmbunătățite și, astfel, crește confortul folosirii, motiv pentru care producătorii s-au concentrat în principal pe cele de bază. În acest sens, se remarcă printre altele semnalizarea la nivelul bateriei externe. Indicatorul este de obicei un afișaj LED sau LCD. O soluție mai funcțională și practică este afișajul LCD. Unele dintre bateriile de alimentare sunt echipate suplimentar cu accesorii utile. Nu sunt la fel de multe ca, de exemplu, pe un smartphone, dar pot fi de ajutor. Echipamentele suplimentare pentru bateria externă sunt în principal lanternele LED, care oferă o lumină puternică fără a utiliza prea multă energie, sau un loc suplimentar pentru cablu, care este un slot special ce permite conservarea acestuia. O funcționalitate suplimentară este, de asemenea, posibilitatea de a încărca bateria externă de la un computer, astfel încât nu trebuie să o conectați la o priză.
Bateria externă – merită cumpărată?
Bateria externă este un dispozitiv util. Chiar dacă nu îl folosești des, este întotdeauna bine să-l ai la îndemână. Acesta garantează că nu vei pierde niciodată legătura cu lumea, indiferent dacă te afli pe o potecă montană sau pe o plajă paradisiacă. Lipsa de acces la electricitate nu va fi o problemă aici. Cu toate acestea, bateriile externe, ca orice dispozitiv electronic, pot fi, de asemenea, supuse defecțiunilor și daunelor. Dacă doriți să limitați astfel de situații, nu este suficient să alegeți doar modelul potrivit bazat pe clasamentul bateriilor externe, ci este necesar să îl utilizați corect. Pentru ca bateria externă să dureze cât mai mult timp, nu o expuneți la daune fizice și aveți grijă de baterie din interior. Cel mai bine este să efectuați cicluri de încărcare completă. De asemenea, este bine să încărcați complet dispozitivul și să îl descărcați cel puțin o dată pe lună. De asemenea, nu trebuie descărcată o baterie externă care rămâne inactivă timp de câteva zile, de preferință atunci când indicatorul bateriei indică 30-70%. Respectarea acestor reguli va face ca dispozitivul achiziționat să ia chiar un loc de premiu în clasamentul bateriilor externe, și va servi mult timp. Atunci când alegeți un model de baterie externă, merită să acordați atenție și perioadei de garanție pe care o acoperă. Cu cât este mai lungă, cu atât mai bine.
Prețurile bateriei externe
Bateria externă nu este un dispozitiv scump. Costul său afectează în primul rând capacitatea echipamentului și utilizarea funcțiilor suplimentare, cum ar fi o lanternă. Bateriile externe de bază cu capacitate redusă de baterie pot fi cumpărate pentru aproximativ 20 PLN. Cu toate acestea, cele mai mari și mai profesionale dispozitive pot costa în jur de 300 PLN. Totuși, pentru uz privat, alegeți o baterie electrică cu preț mediu. După cum arată practica, o baterie externă cu prețul de 50 PLN vă va permite cu ușurință să furnizați cantitatea potrivită de energie pentru a vă încărca atât smartphone-ul cât și tableta.
Dacă nu baterie externă, atunci ce?
În cazul în care clasamentul bateriilor externe nu găsește dispozitivul perfect pentru tine, aceasta nu înseamnă că echipamentul poate fi încărcat doar cu ajutorul unei prize electrice. O alternativă la bateriile clasice de energie sunt cele axate pe energia verde. Acestea sunt încărcate nu cu un încărcător sau cablu USB, ci cu energie solară. Bateriile cu energie solară sunt minunate în locurile în care nu există acces la prizele electrice și care vă permit să le furnizați energie. Cu toate acestea, trebuie menționat că acestea sunt mult mai scumpe decât dispozitivele clasice.
Please sing in to post your comment or singup if you dont have account.
December 22,2021
December 13,2021
December 01,2021
December 04,2021
December 19,2021
December 10,2021
December 22,2021
December 13,2021
December 01,2021
December 04,2021
December 19,2021
December 10,2021